Data Protection – AVG compliance

 

De hoeveelheden data die worden uitgewisseld nemen exponentieel toe.

Wij helpen bedrijven grip te krijgen op hun data en om te voldoen aan de strenge AVG en ePrivacy eisen voor gegevensbescherming (data protection) en compliance doeleinden.

Aan de front-end van het bedrijf helpen wij om te voldoen aan de transparantieverplichtingen onder de AVG door bedrijven te voorzien van custom statements. Het back-end is waar het echte werk begint. Daar helpen wij onze klanten bij het opstellen van de verschillende registers, beleidsregels en geven hulp bij het uitvoeren van de data protection impact assessments. Mouritz Legal helpt bij het opzetten van privacy programma’s en verzorgt trainingen. Onze benadering ten aanzien van de AVG is dat privacy onderdeel wordt van de bedrijfs- en complianceprocessen.

Immers reputatie is alles.

Datalek? Bezoek van de Autoriteit Persoonsgegevens? Bel ons! 

 

Cyber Security – Cyber Threats

 

Cyber bedreigingen (cyber threats) beperken zich niet tot tot de technologiesector maar zijn helaas voor veel bedrijven part of business geworden. Elke industrie heeft tegenwoordig te maken met cyber security. De wetgeving stelt ook steeds hogere eisen aan bedrijven om met cyber bedreigingen om te gaan. 

Mouritz Legal is een pionier op het gebied van de jurische aspecten van cyber security. Daarnaast verzorgen wij cyber compliance frameworks. 

 

 

 

Mouritz Legal staat veel technologiebedrijven bij en heeft oog voor de commerciële aspecten om deals geclosed te krijgen. Wij doen dit op lokaal en internationaal niveau. EULAs, cloud, outsourcing en services contracten behoren tot onze expertise.

 

De transactiepraktijk van Mouritz Legal is divers maar heeft haar focus vooral op tech transacties. De gang naar de rechtszaal behoort uiteraard ook tot onze praktijk. Wij staan cliënten bij in o.a. licentiegeschillen, merkrecht zaken en services projecten “gone wrong”.

 

We combineren onze kennis als externe advocaten met solide inhouse juridische ervaring. Abraham Mouritz heeft meer dan 15 jaar inhouse ervaring opgedaan bij technologiebedrijven zoals Sybase SAP en Compuware Corporation. 

Where law follows innovation​

WINNER

WINNER

check de privacyverklaring van uw website met onze gratis tool

DATA

Concept Development

IP & Creation

Go to Market

Distribution

Value capturing

IP vertegenwoordigt een substantiële waarde. Meeste bedrijven benutten het IP potentieel niet volledig. Boost™ is onze zgn. IP value capturing methodologie die eerst de IP huishouding in orde maakt en vervolgens de IP waarde helpt om te zetten in een vergroting van de totale waarde van de onderneming middels de IP BOX en BOOST formats.

 

Mouritz Legal is ook gespecialiseerd in juridische procedures op het gebied van software en SaaS licenties. 

 

 

Advocatenkantoor Mouritz Legal focust zich op bedrijven die innoveren en hun creaties.

Onze dienstverlening voor technologie richt zich specifiek op de verschillende technologie stadia, vanaf het eerste concept tot de uiteindelijke uitvoering van het verdienmodel: 

TECH

TRANSACTIONS

CONTACT

Mouritz Legal

Amstelveenseweg 500

1081 KL Amsterdam

 

020-8006523

info@mouritzlegal.nl

LinkedIn Abraham Mouritz

legal information

 

PRIVACY INFORMATION 

There are no tracking cookies being placed via this website. The Firm also does not process any personal data from your visit to this website. Therefore, you will not find either a cookie notice or a privacy notice. 

We are privacy lawyers. We respect your privacy.

Web design and Graphic design by Hollands Brandmerk

Copyright © 2019 Mouritz Legal. All rights reserved.​